ثبت نام سی امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسرکشور

۲۷ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۷:۲۹ کد : ۴۶۹ رویدادها و اطلاعیه ها

سی امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسرکشور(مرحله دانشگاهی) در دو بخش کتبی و شفاهی در دانشگاه تبریز برگزار می شود.
بخش شفاهی مرحله دانشگاهی سی امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسرکشور  شامل تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، حفظ، مداحی، اذان، دعاخوانی و دکلمه خواهد بود.
دانشجویان سراسر کشور در قالب ترجمه و مفردات قرآنی، مفاهیم، سیره معصومین، آشنایی با احادیث و احکام نیز در بخش کتبی این سری از مسابقات به رقابت می پردازند.
همچنین شرکت کنندگان در این دوره از جشنواره در بخش های پژوهشی(مقاله قرآن و عترت، نقد و بررسی کتب، تلخیص کتاب)، ادبی(شعر و داستان قرآن و عترت، نمایشنامه نویسی و فیلمنامه نویسی)، هنری(خوشنویسی، نقاشی، نماهنگ، عکس، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق، پویانمایی و طراحی پوستر قرآن و عترت)، فناوری(نرم افزار، و وبلاگ نویسی قرآنو عترت) رقابت خواهند کرد.
لازم به ذکر است، ثبت نام برای شرکت در این مرحله از مسابقات قرآنی از 21 دی ماه شروع و تا سوم اسفند 93 ادامه خواهد یافت.
یادآور می شود: سی امین جشنواره ملی قرآن وعترت دانشجویان سراسرکشور(مرحله دانشگاهی) از سوی مدیریت فرهنگی دانشگاه تبریز طی روزهای 4و5 اسفندماه سالجاری دراین دانشگاه برگزار خواهد شد.