نشست خبری رییس دانشگاه تبریز با نمایندگان اصحاب رسانه جمهوری آذربایجان

۲۱ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۴۶۷ رویدادها و اطلاعیه ها

نشست خبری رییس دانشگاه تبریز با حضور نمایندگان اصحاب رسانه جمهوری آذربایجان در تالار علامه جعفری دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ دکتر محمد رضا پور محمدی، رییس دانشگاه تبریز در ابتدای این آیین با اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت های دو کشور در زمینه های مختلف گفت: هر دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان دارای منابع طبیعی و نیروی انسانی متخصص در عرصه های مختلف هستندکه باید از این ظرفیت ها برای توسعه و آبادانی دو کشور و رفاه ملت ها استفاده شود
  رییس دانشگاه تبریز، با بیان اینکه در سایه همکاری و ارتباطات جوامع بشری و کشورها با یکدیگر است که توسعه همه جانبه حاصل می شود، تصریح کرد: روابط ملت ها نباید محدود به مسایل اقتصادی و سیاسی باشد و توسعه همکاریهای علمی باعث به عنوان یک الگوی مناسب می تواند گسترش روابط در سایر حوزه ها را موجب شود.
دکتر پورمحمدی، نقش رسانه ها در توسعه همکاری مشترک بین کشورها را تعیین کننده بیان کرد و یادآور شد: رسانه ها آینه تمام نمای واقعیت های جامعه به حساب می آیند و باید واقعیت های اجتماعی جوامع را به درستی و بر اساس مصالح کشورها و ملت ها انعکاس داده و از پرداختن به مسائل تفرقه انگیز خودداری نمایند.
وی، در ادامه کشور جمهوری آذربایجان را کشوری با رشد اقتصادی بالا و رو به پیشرفت بیان کرد و افزود: ملت ایران به داشتن چنین کشور همسایه توسعه یافته ای افتار می کند.
رییس دانشگاه تبریز در ادامه نشست خبری به سوالات خبرنگاران حاضر در جلسه پاسخ داد.
وصال تقی بیلی، خبرنگار روزنامه "هفته ایچی"، رامیله امین لی، سردبیر مجله "ورلد کامیونیتی" و "آراز تاروردیف"، خبرنگار تلویزیون " آزاد آذربایجان "((ATV سئوالات خود را در خصوص نحوه همکاری دانشگاه های جمهوری آذربایجان با دانشگاه تبریز را مطرح نمود و دکتر پورمحمدی در پاسخ تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه تبریز با 50 دانشگاه بین المللی از جمله با چند دانشگاه جمهوری آذربایجان تفاهم همکاری دارد و سیاست راهبردی دانشگاه این است که همکاری های بین المللی را در زمینه های مختلف چون تبادل استاد، دانشجو، برگزاری همایش و کنفرانس ها و نمایشگاه گسترش دهد.
یادآور می شود: در این آیین نمایندگانی از شبکه های تلویزیونی آزاد آذربایجان(ATV)، اجتماعی (ITV)، آژا - ارگان خبرگزاری آپا، روزنامه هفته ایچی، خبرگزاری آزاد اینفوم و مجله ورلد کامیونیتی حضور داشتند.
همین گزارش حاکی است: در پایان این نشست اصحاب رسانه جمهوری آذربایجان از بخش های مختلف دانشگاه از جمله موزه تاریخ و فرهنگ ایران و کتابخانه مرکزی دانشگاه تبریز بازدید کردند.