با تجلیل از نفرات برتر؛<br >سیزدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران در دانشگاه تبریز بکار خود پایان داد<br >

۰۳ آذر ۱۳۹۳ | ۱۴:۴۲ کد : ۴۵۹ رویدادها و اطلاعیه ها

سیزدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران، با شناخت نفرات برتر و برگزیده این رشته در دانشگاه تبریز بکار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، سیزدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران پس از دو روز با ارایه بیش از 220 مقاله در قالب سخنرانی و پوستر در تالار وحدت دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد.
در آیین اختتامیه این کنفرانس دکتر علی حسین زاده دلیر، دبیر کنفرانس، دکتر مسعود منتظری نمین، رییس انجمن هیدرولیک ایران و دکتر حسین عزیزیان، عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به سخنرانی پرداختند و در خاتمه از نفرات برگزیده تقدیر بعمل آمد.

همین گزارش حاکی است، رساله دکتر جعفر یزدی به عنوان رساله برتر در مقطع دکتری شناخته شد و از پایان نامه های محمد اکبر آلاشتی و عیسی ابتهاج به عنوان پایان نامه های برتر مقطع کارشناسی ارشد در رشته هیدرولیک تقدیر به عمل آمد.
همچنین در این مراسم، از دانشجویان میر محمد بیرامی، پویا پی سخن و محمد یوسف مقدم که به ترتیب رتبه های اول تا سوم المپیاد انجمن هیدرولیک را کسب کرده بودند، تجلیل بعمل آمد.
تجلیل از پیشکسوتان این حوزه از دیگر برنامه های این مراسم بود که در این راستا از دکتر علی کشکولی، استاد بازنشسته دانشگاه شهید چمران اهواز، مهندس عبدالله اکبریان، استاد بازنشسته گروه مهندسی آب دانشگاه تبریز و  همسران مرحوم پروفسور علی اصغر موحد دانش، پدر علم هیدرولوژی ایران و مرحوم دکتر احمد لطفی صدیق، اساتید گروه مهندسی آب دانشگاه تبریز مورد تجلیل قرار گرفتند.
یادآور می شود: در ادامه این مراسم از اعضای کمیته علمی، اعضای کمیته اجرایی و اعضای کمیته دانشجویی سیزدهمین کنفرانس انجمن هیدرولیک ایران تقدیر به عمل آمد.
بر اساس همین گزارش؛ سیزدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران؛ از سوی گروه مهندسی آب دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز و با همکاری انجمن هیدرولیک ایران به مدت دو روز در این دانشگاه برگزار شد.