با شناخت تیم های برتر؛<br >مسابقات عملیات حرارتی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد<br >

۱۰ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۳ کد : ۴۴۸ رویدادها و اطلاعیه ها
با شناخت تیم های برتر؛<br > مسابقات عملیات حرارتی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد<br >

یازدهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی کشور  با شناخت تیم های برتر در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این دوره مسابقات در قسمت غیر آهنی، تیم موادی ها از دانشگاه تبریز مقام اول را به دست آورد و تیم های سختینه و گداخته از دانشکده فنی اصفهان رتبه دوم و سوم را بدست آوردند.
بر اساس همین گزارش، در قسمت آهنی نیز  تیم ماریجینگ از دانشگاه مراغه، تیم HTT-IUT از دانشگاه صنعتی اصفهان و تیم امید از دانشگاه شیراز به ترتیب مقام های اول تا سوم این دوره مسابقات را کسب کردند.
یادآور می شود: این مسابقه با شرکت 136 نفر دانشجو در قالب 40 تیم دانشجویی از دانشگاه های مختلف کشور از جمله دانشگاه های فردوسی مشهد، مالک اشتر اصفهان، صنعتی اصفهان، شریف، شیراز، شهید چمران اهواز، مراغه، آزاد نجف آباد، آزاد آمل، کرج و دانشگاه تبریز برگزار شد.