معاون دانشجویی دانشگاه تبریز؛ به تمامی دانشجویان واجد شرایط خوابگاه ارایه می شود

۲۲ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۵ کد : ۴۳۱ رویدادها و اطلاعیه ها

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز از واگذاری خوابگاه دولتی به تمامی دانشجویان واجد شرایط از جمله دانشجویان دختر روزانه ورودی جدید در سال تحصیلی 94- 93 در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر حسین امامعلی پور با اعلام این خبر و با بیان اینکه این دانشگاه در سال های گذشته به دانشجویان دختر ورودی جدید در خوابگاه های خودگردان طرف قرارداد با دانشگاه خوابگاه اسکان می داد، تصریح کرد: امسال با برنامه ریزی های صورت گرفته، به تمامی دانشجویان خوابگاه دولتی ارایه می شود.

به گفته وی، دانشجویان دختر شبانه این دانشگاه نیز با عقد قرارداد، در خوابگاه های خودگردان اسکان خواهند یافت.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز گفت: مطابق سال های گذشته به همه دانشجویان پسر روزانـــه (غیر بومی) این دانشگاه نیز خوابگاه واگذار می شود.

یادآور می شود: هر ساله نزدیک 6 هزار دانشجو در چهار مجتمع خوابگاهی( شهداء، حضرت ولیعصر (عج)، شهرک امام (ره) و فجر) و خوابگاه های خودگردان وابسته به این دانشگاه اسکان داده می شود که از این تعداد دو هزارو 500 دانشجو دختر می باشند.