توسط انجمن مهندسی کشاورزی اروپا؛مقاله استاد دانشگاه تبریز به عنوان یکی از ده مقاله برتر انتخاب شد

۲۱ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۶:۱۹ کد : ۴۱۶ رویدادها و اطلاعیه ها

توسط انجمن مهندسی کشاورزی اروپا مقاله عضو هیأت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به عنوان 10 مقاله برتر انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مقاله دکتر جلال دهقان نیا، عضو هیأت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز تحت عنوان:

Transport phenomena modelling during produce cooling for optimal package design: Thermal sensitivity analysis

در ژورنال Biosystems Engineering از انتشارات Elsevier (IF=1.357) به عنوان یکی از ده مقاله نهایی برتر از بین مجموع مقالات چاپ شده در این ژورنال در سال­های 2012 و 2013 جهت دریافت EurAgEng Outstanding Paper Award 2014  انتخاب شد.

همین گزارش حاکی است: از بین این ده مقاله، جایزه سه مقاله برجسته در سال 2014 در کنفرانس بین المللی EurAgEng, AgEng2014 که از 6 تا10جولای 2014 (15 تا 19 تیر ماه 1393) در زوریخ سوئیس برگزار خواهد شد، اعطا می­شود.
یادآور می شود: چاپ بیش از 45 مقاله علمی پژوهشی در انتشارات داخلی و خارجی، ارایه بیش از 25 مقاله در کنفرانس­های ملی و بین­المللی، چاپ یک Book Chapter در CRC Press و راهنمایی بیش از 20 پایان­نامه کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی از جمله سوابق علمی و پژوهشی این عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز می­باشد.