سمینار نشاط و مثبت اندیشی در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۹ آذر ۱۳۹۳ | ۱۵:۱۹ کد : ۳۶۲ رویدادها و اطلاعیه ها

سمینار نشاط و مثبت اندیشی با سخنرانی دکتر علیرضا آزمندیان، مولف کتاب "اصول سی گانه اعتماد به نفس" در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر آزمندیان در این آیین، ترسیم آینده ای مطلوب برای زندگی پر نشاط را یکی از مهم ترین قدم ها خواند و گفت: دانشجو باید با خود بیاندیشد که در زندگی چه هدفی دارد و الان در کجای هدف خود ایستاده و برای آینده مطلوب چه برنامه هایی دارد.
وی، در ادامه با اشاره به حدیثی از پیامبر اسلام(ص) که فرمودند: «الناس نیام اذا ماتوا انتبهوا»، افزود: بنا به فرموده پیامبر اکرم(ص)انسان ها همه در خواب غفلت و نا آگاهی هستند و بعد از مردن است که از خواب بیدار می شوند، پس باید رسالتی بر دوش خود احساس کنیم که آن رسالت، بیدار شدن قبل از مرگ است.
دکتر آزمندیان، اهداف مراسم را در 5 مولفه؛ ملاقات با خود به عنوان مدیر یک زندگی، طراحی و خلق آینده ای شگفت انگیز، داشتن نشاط و مثبت اندیشی، توصیه ها و راهکارها و تولد دوباره مورد بررسی قرار داد.
وی، همچنین ایجاد تغییر در سبک زندگی را از مهم ترین عواملی معرفی کرد که می توان از آن برای رسیدن به آینده ای خواستنی استفاده کرد و این مهم با آینده نگری ممکن می شود.
آزمندیان در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن توصیه به رهبری وجود خود توسط تفکر قوی، متذکر شد: در وجود همه انسان ها قدرتی بزرگ به نام خودباوری وجود دارد که زندگی ارزشمند را برای انسان به ارمغان می آورد و این ارزش آفرینی زندگی به عواملی بستگی دارد که از جمله آنها می توان به اندیشه، باور، احساس و روحیه، انگیزه، توانمندی مالی و شغلی، قدرت ارتباط، هدفمندی و هدف گرایی، قدرت ابراز وجود، نقش دوستان و همراهان و تلاش های انسان اشاره کرد.
خاطر نشان می شود، دکتر حسین کوهستانی، مدیر اجتماعی دانشگاه تبریز با اشاره به اهمیت برنامه ریزی در موفقیت و ساختن آینده زندگی از ادامه برنامه های اجتماعی مختلف در این دانشگاه خبر داد و گفت: نشاط، مثبت اندیشی و آرامش ذهن، ما را در رسیدن به آینده ای خواستنی کمک خواهد کرد.