در آستانه نوروز برنامه های فرهنگی مختلف در دانشگاه تبریز اجرا شد

۱۲ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۷:۴۳ کد : ۲۲۲ رویدادها و اطلاعیه ها

در آستانه نوروز دو نمایشگاه تحت عنوان بازارچه خیریه "عیدونه" و نمایشگاه کتاب و جشن نوروزگان در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بازارچه خیریه "عیدونه" یکی از این برنامه ها است که در آن ، آثار هنری و دستی دانشجویان برای نمایش و فروش گذاشته شده بود که عواید حاصل از فروش آن صرف درمان کودکان مبتلا به سرطان می شود و در ایجاد روحیه نوع دوستی و تشویق دانشجویان و دانشگاهیان برای مشارکت در فعالیت‌های خیریه وکمک به قشر نیازمند جامعه موثر خواهد بود.
این نمایشگاه در 13 غرفه شامل قللک، آب و آینه، عکاسی، دستبند، گل، نقاشی بر روی تخم مرغ، آشپزی،کارت پستال، کاریکاتور، گیم، فال و بادکنک، فرفره و IT  از سوی کانون فرهنگی خیریه آینه دانشگاه تبریز برگزار شد.
همین گزارش حاکیست؛ گشایش نمایشگاه کتاب از دیگر برنامه های این دانشگاه بود که از سوی کانون آذربایجان شناسی دانشگاه تبریز در نگارخانه شهید آوینی برگزار شد، در این نمایشگاه بیش از 500 عنوان کتاب در دو هزار جلد، به زبان های فارسی و ترکی در 13 غرفه با موضوعات جامعه شناسی، تاریخ، رمان، ادبیات ترکی، مذهبی، کودکان، علوم اجتماعی، فلسفه و هنر برای بازدید و فروش علاقه مندان به نمایشگاه گذاشته شده بود.
بر پایه همین گزارش؛ همچنین در راستای تقویت همبستگی ملی، مراسم جشنی با موضوع آداب و سنن اقوام مختلف ایران تحت عنوان جشن نوروزگان برگزار شد. با توجه به اینکه عید نوروز رسم کهن و عید ملی ایرانیان است و با تغییر سال به نوعی تغییر و تحول در جامعه و افراد نیز بوجود می آید و این زمان بهترین فرصت برای تغییر به سمت خوبی هاست، لذا این برنامه در همین راستا انجام پذیرفته است.
نیایش به درگاه ایزد، اجرای نمایش، تئاتر، شاهنامه خوانی، نغمه های اقوام ایرانی به همراه چیدن سفره هفت سین از دیگر برنامه های این مراسم بود که توسط کانون های فرهنگی هنری مدیریت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.