مراسم بزرگداشت شهدای بمباران شیمیایی حلبچه و سردشت در دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۲ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۷:۴۳ کد : ۲۲۱ رویدادها و اطلاعیه ها
تعداد بازدید:

در سالگرد بمباران شیمیایی حلبچه عراق و مناطق کردنشین، توسط رژیم بعثی صدام، مراسم بزرگداشت شهدای این حادثه در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این آیین با تاکید بر اینکه ما باید همیشه و در همه حال یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس را گرامی بداریم، تصریح کرد: اگر امروز ملت ایران در امنیت و آرامش به سمت قله های رفاه و پیشرفت حرکت می کند همه اینها به خاطر از جان گذشتگی شهدا بوده است.
دکتر محمدرضا پور محمدی در ادامه در خصوص جنایات رژیم بعث عراق در مناطق کردنشین یادآور شد: بمباران شیمیایی که علیه ملت ایران و کردهای عراق از سوی صدام در هشت سال دفاع مقدس انجام شد، دردناکترین و غم انگیزترین جنایت علیه بشریت بود که نباید این حادثه و دد منشی ها فراموش شود.
رییس دانشگاه تبریز در خاتمه خواستار تحقیق علمی بیشتر در راستای عمق این فاجعه انسانی در ابعاد مختلف شد و گفت: این دانشگاه آماده همکاری با پژوهشگران در این عرصه است و در حد توان از این نوع تحقیقات حمایت های لازم را خواهد کرد.همین گزارش حاکی است: در این مراسم سخنرانان در خصوص ابعاد مختلف جنایات رژیم بعثی عراق در این حادثه به ایراد سخن پرداختند.
یادآور می شود: این برنامه با همکاری مدیریت فرهنگی و دانشجویان کرد دانشگاه تبریز اجرا شد.پخش فیلم، کلیپ، نمایش تئاتر، ارایه مقاله، قرائت بیانیه از دیگر برنامه های جنبی این آیین بود.