دسترسی سریع به اینترنت پرسرعت برای اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز

۱۱ مهر ۱۳۸۸ | ۱۹:۱۴ کد : ۱۱ اخبار تصویری
ه همت کارشناسان مرکز فنآوری اطلاعات و پس از نصب و راه اندازی سخت افزار ها و نرم افزار لازم و بمنظور افزایش سرعت دانلود و اطمینان استفاده از اینترنت، امکان استفاده اختیاری همکاران محترم هیات علمی از پهنای باند قبلی ماهواره VPN یا مخابرات VPN2فراهم گردید.
به همت کارشناسان مرکز فنآوری اطلاعات و پس از نصب و راه اندازی سخت افزار ها و نرم افزار لازم و بمنظور افزایش سرعت دانلود و اطمینان استفاده از اینترنت، امکان استفاده اختیاری همکاران محترم هیات علمی از پهنای باند قبلی ماهواره VPN یا مخابرات  VPN2فراهم گردید.

اعضای محترم هیات علمی دانشگاه از این پس می توانند با اضافه نمودن عبارت tci# به آخر Username خود از پهنای باند مخابرات نیز استفاده نمایند.بدیهی است بدون اضافه نمودن عبارت مذکور سیستم VPN (ماهواره) قبلی قابل استفاده خواهد بود.

مثال : وارد نمودن عبارت زیر موجب استفاده از VPN(ماهواره) مشابه سابق برای کاربر ali خواهد شد.

Username : ali

و وارد نمودن عبارت زیر موجب استفاده از VPN2 (مخابرات) برای کاربر ali خواهد شد.

Username : ali#tci

• تغییری در پسورد ایجاد نشده است.
  •
    امکان استفاده همزمان از دو سرویس فوق وجود ندارد و جهت تعویض سرویس باید از سرویس قبلی disconnect شد.
  •  لازم به توضیح است بمنظورسهولت برقراری اتصال به اینترنت و استفاده ازامکانات سرویس های جدید، اعضای محترم هیات علمی میتوانند نرم افزارDialer ویژه اعضای هیات علمی را ازلینک زیردانلود کرده و استفاده نمایند که تغییرPassword  اینترنت نیز  با استفاده از Tab سوم نرم افزار فوق(User) قابل انجام میباشد.