ثبت نام ازدواج دانشجویی شروع شد

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۱ کد : ۱۰۷۱۵ رویدادها و اطلاعیه ها اخبار تیکر

- ثبت ‌نام صرفاً به صورت الکترونیکی و از طریق سایت www.Ezdevaj.org امکان ‌پذیر بوده و آخرین مهلت ثبت نام ۳۰ آذر ماه سال جاری می باشد.

مقررات پذیرش و ثبت‌نام بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی تحت عنوان طرح ملی «همسفر تا بهشت» به شرح زیر می‌باشد:

- تاریخ عقد مجاز جهت ثبت نام اولیه 1397/01/01 تا 1398/09/30 می باشد.

- ملاک شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی، دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در زمان عقد می باشد.

- در مواردی که هر دو زوج دانشجو هستند ، فقط یکی از آنها به عنوان داوطلب اصلی ثبت نام نماید.

- دانشجویان تا یک هفته  پس از ثبت نام ، مدارک لازم را جهت تائید به دفتر نهاد دانشگاه یا دفتراستانی مربوطه ارائه نمایند تا ثبت نام قطعی گردد.

- در دانشگاه هایی که دفتر نهاد وجود ندارد، دانشجویان پس از ثبت نام ، مدارک لازم را جهت تائید به رابط فرهنگی دانشگاه که از طرف ستاد ازدواج تعیین شده و یا دبیرخانه ازدواج دانشجویی در استان مربوطه ارائه نمایند تا ثبت نام قطعی گردد.

- مدارک لازم جهت تایید: اصل عقدنامه، اصل شناسنامه و کارت ملی زوجین، اصل کارت دانشجویی

- ویرایش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تائید ثبت نام مقدور می باشد.

- ثبت نام از اول تا 30 آذر ماه 1398 امکان پذیر است.