برگزاری سخنرانی تحت عنوان«زندگی موفق» با حضور حجت الاسلام شهاب مرادی در دانشگاه تبریز

۱۹ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۲ کد : ۱۰۵۹۴ اخبار

سخنرانی تحت عنوان«زندگی موفق» با حضور حجت الاسلام شهاب مرادی با شرکت گسترده دانشجویان در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، حجت الاسلام شهاب مرادی در ابتدای این همایش ضمن دعوت از دانشجویان برای برقراری تعامل دوطرفه، خواستار طرح مسائل و سوالات پیش آمده از سوی دانشجویان شد.

وی در ادامه با اشاره به رابطه با زندگی موفق گفت: زندگی را می توان موفق نامید که فرد به شخصه هدف خود را انتخاب کرده باشد و در راستای تحقق اهداف خود تلاش نماید.

وی تاکید کرد: فضاهای ایجاد شده در دانشگاه ها و سخنرانی ها صرفاً راهنمایی مناسب در جهت برگزیدن اهداف مناسب برای دانشجویان است و در نهایت این خود فرد است که باید هدف مدنظر خود را تعیین کند.

حجت الاسلام مرادی در بخش دیگر سخنان خود راهکارهای متعددی را در جهت پیشبرد اهداف و داشتن زندگی موفق ارائه کرد که در وهله‌ اول به بحث مدیریتی اشاره کرد و از دانشجویان خواست که ضمن تحصیل در رشته‌ خود حتما در دوره های مدیریتی شرکت نمایند و مدیریت درست را بیاموزند چرا که مدیریت در پیشبرد اهداف و داشتن زندگی موفق نقش به سزایی دارد.

وی همچنین در مرحله بعدی دانشجویان را به فراگیری مدیریت زمان تشویق کرد و آن را اصل اساسی در پیشرفت زندگی نامید و در مرحله سوم از دانشجویان خواست برای پیشبرد زندگی موفق منطقی وار عمل کنند و مرحله چهارم را شناخت حالات خود و خودشناسی بیان کرد.

وی در خاتمه افزود: دانشگاه ها باید فضایی را برای دانشجویان فراهم نماید که دانشجویان بتواند در کنار تحصیل رشته‌ درسی خود، مهارت های لازم را برای زندگی موفق نیز یاد بگیرند.