کسب رتبه اول مقاله دانشجوی دانشگاه تبریز

۱۵ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۱ کد : ۱۰۳۵۵ اخبار

مقاله دانشجوی دکتری علوم زمین دانشگاه تبریز در اولین کنفرانس بین المللی و چهارمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست رتبه اول ارایه شفاهی را بدست آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این کنفرانس مقاله مریم قره خانی دکتری علوم زمین دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز موفق به کسب رتبه اول ارایه شفاهی شده است.

بر پایه همین گزارش؛ مقاله ارایه شده این دانشجوی دکتری دانشگاه تبریز در اولین کنفرانس بین المللی و چهارمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست تحت عنوان «تعیین پتانسیل آلودگی آبخوان دشت سلماس» بوده که با همکاری عطااله ندیری و دکتر اصغر اصغری مقدم به نگارش درآمده است.

یادآور می شود: اولین کنفرانس بین‌المللی و چهارمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست با محوریت مدیریت و صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست شهریور ماه 1398در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شده بود.

لازم به ذکر است، سال گذشته نیز این دانشجو از سوی انجمن زمین شناسی ایران به عنوان دانشجوی نمونه انتخاب شده بود.