آغاز مراسم عزاداری و سوگواری خیابانی، در دانشگاه تبریز

۰۹ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۱ کد : ۱۰۰۶۶ اخبار

مراسم عزاداری و سوگواری خیابانی و دیگر برنامه های معنوی ایام ماه محرم، از امروز با حضور گسترده دانشگاهیان در دانشگاه تبریز آغاز شد و تا دهه اول ماه محرم ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، آیین معنوی مراسم سینه زنی خیابانی از سوی ستاد برگزاری مراسم دهه اول محرم دانشگاه تبریز، هر ساله در این ایام بیشتر با هدف ترویج فرهنگ حسینی و عزاداری سید و سالار شهیدان بعد از نماز ظهر و عصر از مقابل مسجد بزرگ این دانشگاه به طرف ساختمان امور دانشجویان برپا می شود.

همین گزارش حاکی است: مراسم عزاداری و سینه زنی خیابانی ایام محرم، در چند سال اخیر از سوی بسیج کارکنان شهدای دانشگاه تبریز و با همکاری و همراهی دیگر دانشگاهیان از جمله تشکل های اسلامی و فرهنگی این دانشگاه برگزار می شود.

اضافه می نماید: به غیر از آیین عزاداری و سوگواری خیابانی، برنامه های مختلفی نیز در همین راستا به اجرا در می آید که از جمله این برنامه ها می توان به برپایی سخنرانی، دعای زیارت عاشورا، مداحی، محفل انس با قرآن و ... اشاره کرد.

روز دوم:

روز سوم: