تجلیل از آزادگان دانشگاه تبریز

۰۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۳ کد : ۱۰۰۱۷ اخبار

در آیینی به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی از آزادگان دانشگاه تبریز تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز در این آیین ضمن تبریک هفته دولت و سالروز بازگشت غرور انگیز آزادگان عزیز به میهن اسلامی ایران با تاکید بر اینکه برپایی آیینی در همین راستا، یادآوری و ارج نهادن به تلاش های شما آزادگان و ایثارگران است، اظهار داشت: آزادگان، سند افتخار و اسطوره های بی بدیل و فراموش نشدنی هشت سال دفاع مقدس هستند که با صبر و بردباری خویش در راه دفاع از حریم اسلام و کشور، پیروزی و سرافرازی را برای ما رقم زدند.

وی در ادامه تاکید کرد: نسل امروز باید از این عزیزان درس ایثار، فداکاری، مقاومت و استقاومت یاد بگیرند و از این رو ذکر و ثبت خاطره آزادگان در دوران اسارات آنان، برای نسل های امروز و فردا ضروری است.

حجت الاسلام محمد انوری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز نیز در این آیین با تاکید بر اینکه  آزادگان الگو و اسوه های عینی، ایثار، صبر، ایستادگی و مقاومت و تجلی امید در جامعه هستند، گفت: شما آزادگان، ایثارگران، جانبازان و شهدا به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم داشتی عازم جبهه ها شدید، تا اینکه ذره ای از خاک کشورمان به دست دشمن نیفتد و بر این اساس وظیفه ما است در آیین ها و مناسبت های مختلف از شما ها قدردانی کنیم که با مستندسازی و تدوین آثار، سبک زندگی و خاطرات شماها می توان گامی کوچک در این راستا برداشت.

یادآور می شود:  در این دیدار، جمعی از آزادگان دانشگاه تبریز نیز ضمن قدردانی از توجه رئیس دانشگاه تبریز در رسیدگی به مشکلات آزادگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس به ارایه نکته نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.